Ofte stilte spørsmål

Hvor lang tid tar spillet?

Typisk sett tar spillet cirka 2 timer, litt avhengig av hva man gjør det til selv. Er det snakk om hardnakket konkurranse der man løper fra post til post, så er det selvsagt noe helt annet enn hvis man tar det som en rolig familietur med barnevogn - eller alt midt i mellom :)

Vi er en større gruppe som ønsker å komme utenom vanlig åpningstid, hva gjør vi da?

Send gjerne en epost til mayor@cityhunt.no, så kan vi se om vi kan være behjelpelig med det! Merk at dette er avhengig av at vi har folk tilgjengelig.

Kan vi være flere personer enn det er mulig å booke på nettsiden deres? (100 personer)

Vi kan alltids se hva vi klarer å få til! Dette medfører dog at vi har folk tilgjengelig, men det er bare å sende en epost til mayor@cityhunt.no!

Hvordan bør man kle seg til dette?

Siden spillet foregår utendørs, er det anbefalt å sjekke værmeldingen før man går ut døren og kle seg deretter. Siden spillet kan være opptil 3 timer, er det lurt å kle seg litt varmt. Husk, “Det finnes ikke dårlig vær, bare dårlige klær!”

Kan vi komme til alle steder med barnevogn? Hva med rullestol?

Spillet foregår utendørs i Bergen sentrum som gjør det fullt mulig for både familier med barnevogn og rullestolbrukere å være med. Hvis du har andre spesielle behov, ikke nøl med å ta kontakt så finner vi nok en løsning.